Menu

Het verhaal achter BOOSTBrands

Vroeger was het voldoende als je het bekendste merk of bedrijf was. Maar vandaag willen mensen meer. Ze willen inhoud, ze willen een intentie zien en aandacht voor de veranderende wereld. Bedrijven en leiders die ooit aan de top stonden, worden snel overtroffen door minder gekwalificeerde concurrenten met duidelijke merkverhalen en impact op social media. 

Aan de top staan met een mooi logo of een mooie website, met je product, bedrijf of als persoon  is tegenwoordig niet meer voldoende. Mensen willen een authentiek verhaal, dat van betekenis is. Een verhaal dat er echt toe doet. Bij ons heb je toegang tot experts op het gebied van branding, website development en online marketing.

Rosanne

Founder & Strateeg

Als bewuste businessvisionair met 12 jaar ervaring help ik graag ondernemers met het omzetten van hun visie in een krachtig merk. Als businesscoach en visionair hoor ik veel ondernemers spreken vanuit hun passie. Het uitbeelden van die passie in een krachtig merk is exact waar ik ze graag mee wil inspireren en bij wil helpen. Echt naar de klant luisteren zorgt bovendien voor het beste resultaat: een krachtig merk dat echt bij je past!

dsc 0329
dsc 0322

Odilia

Managing Director & Brand Designer

Als ondernemer wil je trots zijn op je merk en vanuit die trots impact maken op klanten en je medewerkers. Ik help ondernemers om erachter te komen waar die trots ligt en hoe ze dat strategisch in kunnen zetten. Zodat ze als een magneet klanten en medewerkers aantrekken. 

Dat ik vanuit mijn passie voor strategie en branding andere ondernemers kan helpen om voor de volle 100% achter hun spetterend sterke merk te staan, daar doe ik het voor.

Sam

Digital Marketeer

Sinds 2 jaar creëer ik Facebook Ads voor ondernemers en help ik ze met de groei van hun bedrijf. Ik hou van resultaatgericht werken, en het onderhouden van een goede communicatie met onze klanten is mijn sterke punt. Het draaien van krachtige campagnes is hoe we het verschil maken als team.

dsc 0336
dsc 0368

Ariënne

Marketing strateeg

Ondernemen is topsport. Daarom is een goede marketingstrategie essentieel om tijd, geld en energie te besparen. Impact maken kan alleen met een ijzersterk marketingplan.

Menu